Головна » Новини та події » Новини » Науково-практична конференція з міжнародною участю «Сучасні тенденції інтенсивної терапії в онкорадіології»

Науково-практична конференція з міжнародною участю «Сучасні тенденції інтенсивної терапії в онкорадіології»

Науково-практична конференція з міжнародною участю

«Сучасні тенденції інтенсивної терапії в онкорадіології»

(24 квітня 2020 р., м. Харків)

Мета конференції: висвітлення та узагальнення накопиченого досвіду і досягнень в галузі інтенсивної терапії та анестезіології в онкорадіології; використання набутого досвіду для впровадження у практичну охорону здоров’я нових способів та методів інтенсивної терапії хірургічних утручань, радіо- та хіміотерапії.

До участі запрошуються лікарі за фахом анестезіологія, онкологія, онкохірургія, дитяча онкологія, ендоскопія, променева діагностика, променева терапія, радіологія, загальна практика-сімейна медицина, отоларингологія, хіміотерапія.

 

Отримати сертифікат вартістю в 5 балів для атестації у відповідності з наказом №446 МОЗ України від 22.02.2019 року

 

Важливо

Для участі в онлайн-трансляції Вам необхідно зареєструватися в формі нижче. Після реєстрації Ви отримаєте лист на вказану електронну пошту з даними для доступу до перегляду трансляції.  Необхідно використовувати справжні електронну пошту та номер мобільного телефону, оскільки вони будуть використовуватися для комунікації. 

https://bit.ly/2VoU8Er

 

Модератори:

Крутько Євгеній Миколайович, завідувач відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії, д-р мед. наук, лікар вищої категорії, тел. (067) 93-14-314, e.mail  e.krutko00@gmail.com;

Васильєв Л.Л. – проведення он-лайн конференції, розміщення презентацій, тел. +38 (099) 930-23-68, e.mail vl@imr.org.ua.

 

Організатори:

ДУ «Інститут медичної радіології ім. С.П. Григор’єва НАМН України». Співорганізатори конференції — НАМН України, Головне управління охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації, Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна, Харківський національний медичний університет.

Оргкомітет:

Кулініч Галина Василівна: завідувачка ВНОРРДН +38 (067) 799-08-36;

Золотарьова Тетяна Геннадіївна: тел. +38 (050) 806-84-26, e.mail imr_omo@ukr.net.

Матеріали конференції доступні за посиланням - https://goo.su/0vhZ