Головна » Новини та події » Новини » Науково-практична конференція з міжнародною участю «Сучасні питання променевої діагностики та радіонуклідного лікування в онкології та терапії»

Науково-практична конференція з міжнародною участю «Сучасні питання променевої діагностики та радіонуклідного лікування в онкології та терапії»

Науково-практична конференція з міжнародною участю

«Сучасні питання променевої діагностики та радіонуклідного лікування  в  онкології та терапії» у форматі он-лайн

25 травня 2021 р., Харків

 

Шановні колеги!

Запрошуємо взяти участь у проведенні науково-практичної Інтернет-конференції з міжнародною участю «Сучасні питання променевої діагностики та радіонуклідного лікування в онкології та терапії», яка відбудеться у форматі он-лайн на базі ДУ «Інститут медичної радіології  та онкології ім. С.П. Григор’єва НАМН України», м. Харків, 25 травня 2021 року. Співорганізатори конференції — НАМН України, Головне управління охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації, Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна, Харківський національний медичний університет.

Мета конференції: висвітлення та узагальнення накопиченого досвіду і досягнень в галузі променевої діагностики та радіонуклідного лікування  в  онкології та терапії; використання набутого досвіду для впровадження у практичну охорону здоров’я нових способів та методів лікування онкологічних захворювань.

До участі запрошуються лікарі за фахом радіологія, онкологія, променева терапія, онкохірургія, хіміотерапія, ендоскопія, променева діагностика, дитяча онкологія, анестезіологія, отоларингологія, загальна практика-сімейна медицина.

 

Програмні питання конференції:

  1. Можливості променевої діагностики в онкології.
  2. Сучасна роль радіонуклідної діагностики в онкологічній і в терапевтичній практиці.
  3. Можливості сучасних методів дослідження та особливості діагностики при вузлових утвореннях щитоподібної залози.
  4. Діагностика раку щитоподібної залози та визначення тактики лікування.
  5. Молекулярно-генетичні аспекти тироїдного канцерогенезу, їх практичне застосування.
  6. Сучасні питання комплексного лікування раку щитоподібної залози.
  7. Особливості постлікувального моніторингу хворих на рак щитоподібної залози.
  8. Радіонуклідна діагностика і радіойодотерапія неонкологічної патології щитоподібної залози.
  9. Лікування кісткової метастатичної хвороби в ядерній медицині.
  10. Ранні і пізні ускладнення радіонуклідної терапії і шляхи їх подолання.
  11. Комплексна діагностика сторожових лімфовузлів. Сучасний стан проблеми.
  12. Можливості радіонуклідної діагностики в лікуванні дегенеративно-запальних процесів в суглобах.
  13. Досвід лікування серінгомієлії малими дозами радіойоду.

 

Учасники заходу отримають: сертифікат та інформаційні матеріали конференції.

Матеріали заходу будуть опубліковані у збірнику тез.

 

Адреса оргкомітету конференції:

Науково-організаційний відділ ДУ «Інститут медичної радіології та онкології ім. С.П. Григор’єва НАМН України», вул. Пушкінська, 82, Харків, 61024, тел.: (057) 725-50-74, e.mail imr_omo@ukr.net.

Відповідальні особи:

Васильєв Леонід Якович – головний лікар ДУ ІМРО НАМН України, канд. мед. наук., лікар вищої категорії, 050-400-02-97, e.mail lejava@ukr.net

Старенький Віктор Петрович д-р мед. наук, професор, зав. відділу радіології, зав. кафедри радіології та радіаційної медицини, 067-578-21-47, e.mail starenkiy.victor@gmail.com

Кулініч Галина Василівна – канд. мед. наук., завідувачка ВНОРРДН +38 (067) 799-08-36; e.mail kulinich.galina@gmail.com

Золотарьова Тетяна Геннадіївна – редактор «Українського радіологічного та онкологічного  журналу», тел. (050) 806-84-26, e.mail imr_omo@ukr.net.

До 23 квітня 2021 р. приймаються матеріали обсягом 5–6 стор. машинопису в 2 примірниках, на паперовому та електронному носіях (диски CD/DVD, текстовий редактор Word, шрифт  Times New Roman, розмір 14), для публікацій у додатку до «Українського радіологічного та онкологічного журналу». До статті слід додати супровідний лист, анотацію українською і російською мовами (до 320 знаків) та ключові слова (до 7 слів або словосполучень). Англійською мовою додати: назву, заклад, повне ПІБ, анотацію та ключові слова. Просимо обов’язково повністю вказати ім’я та по-батькові всіх авторів публікації, моб. телефони та електронну адресу. Видавничі витрати становитимуть 200 грн.

Інформація стосовно питань проведення конференції буде розміщена на сайті Інституту: http://medradiologia.org.ua/

Статті за тематикою конференції приймаються до друку в «Український радіологічний та онкологічний журнал». Вимоги до оформлення статей викладені на сайті «Українського радіологічного та онкологічного журналу» — https://ukroj.com/index.php/journal.

Тексти, оформлені не за правилами або надіслані несвоєчасно, не реєструються. Не прийняті до друку статті не повертаються.

Матеріали для публікації та квитанції про оплату видавничих витрат слід надсилати на адресу: ДУ «Інститут медичної радіології та онкології ім. С.П. Григор’єва НАМН України», вул. Пушкінська, 82, Харків, 61024, Україна, редакція «Українського радіологічного та онкологічного журналу», e-mail imr_omo@ukr.net.

Гроші за публікацію просимо надсилати: Харківський регіональний благодійний протираковий фонд, 61024, м. Харків, вул. Пушкінська, 82, Президент Г.І. Ткаченко, Реквізити: ЄДРПОУ 22684252, р/р UA 983515330000026005052227060 в ПАТ КБ «Приватбанк»

У квитанції необхідно вказати мету платежу: на розвиток «Українського радіологічного та онкологічного журналу».

Завантажити анкету учасника - Анкета 

Просимо заповнену анкету учасника конференції надіслати на адресу оргкомітету до 1 травня 2021 року.

Завантажити програму конференції

 

 Завантажити матеріали конференції