Головна » Оренда і державні закупівлі » Державні закупівлі » ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПРОЦЕДУРИ ЗАКУПІВЛІ «ФАРМАЦЕВТИЧНА ПРОДУКЦІЯ» Солу-медрол (Methylprednisolone), Медаксон (Сeftriaxonе)

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПРОЦЕДУРИ ЗАКУПІВЛІ «ФАРМАЦЕВТИЧНА ПРОДУКЦІЯ» Солу-медрол (Methylprednisolone), Медаксон (Сeftriaxonе)

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПРОЦЕДУРИ ЗАКУПІВЛІ «ФАРМАЦЕВТИЧНА ПРОДУКЦІЯ» Солу-медрол (Methylprednisolone), Медаксон (Сeftriaxonе)

Обґрунтування  технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості

Оприлюднюється на виконання
ПОСТАНОВИ КАБІНЕТА МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
від 11 жовтня 2016 р. № 710 Про ефективне використання державних коштів (зі змінами)

 ДЕРЖАВНА УСТАНОВА "ІНСТИТУТ МЕДИЧНОЇ РАДІОЛОГІЇ ТА ОНКОЛОГІЇ ІМ. С.П. ГРИГОР'ЄВА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ МЕДИЧНИХ НАУК УКРАЇНИ"

Код згідно з ЄДРПОУ:  02012177

Україна, Харківська область, Харків, 61024, ВУЛИЦЯ ПУШКІНСЬКА, будинок 82

Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

 

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС –Фармацевтична продукція: Солу-медрол (Methylprednisolone), Медаксон (Сeftriaxonе)відповідно до ЄЗС ДК 021:2015: 33600000-6)

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі - Відкриті торги UA-2021-04-20-004135-а.

 Розмір бюджетного призначення/ Очікувана вартість предмета закупівлі – 265000,00/265000,00 грн.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі - Визначення очікуваної вартості закупівлі здійснене на підставі проведеного вибіркового моніторингу цін станом на 16.04.2021р. у електронній системі закупівель Прозорро по Харківській області та на підставі відповіді на запит постачальника відповідної продукції.

Обґрунтування медико-технічних вимог предмета закупівлі:

  • Запропоновані лікарські засоби мають бути зареєстрованими в Україні у встановленому законодавством порядку та включені до Національного переліку основних лікарських засобів (зі змінами, внесеними на дату подання пропозиції).
  • форма випуску, дозування ліків повинні відповідати таким, що вказані в реєстраційному посвідченні на лікарський засіб;
  • кожна партія товару, під час поставки, має супроводжуватись документами, що підтверджують їх якість із зазначенням даних, що вимагаються чинним законодавством України;
  • продукція повинна відвантажуватись Учасником з термінами придатності не менше 12 місяців від основного терміну придатності;
  • постачання продукції здійснюється партіями (згідно заявок) замовника;
  • товар повинен бути без зовнішніх пошкоджень, не брудний, не битий. Оригінальна упаковка не повинна бути порушена.
  • поставка товару повинна здійснюватися учасником до місць використання товару (м. Харків, вул. Пушкинcька, 82), спеціалізованим транспортом, що забезпечує зберігання, комплектність і якість товару, та який обладнаний у відповідності з вимогами затвердженими у відповідному порядку щодо транспортування лікарських засобів з урахуванням фізико-хімічних властивостей та температурного режиму транспортування.

з/п

Міжнародна непатентована  назва

Торгівельна назва (або еквівалент)

Форма випуску

Одиниця вимиру

Кількість

1

Метилпреднізолон (Methylprednisolone)

Солу-медрол

порошок та розчинник для розчину для ін’єкцій,  по 125 мг у комплекті з розчинником по 2 мл у двоємкісному флаконі (або еквівалент)

   Флак.

100

2

Цефтріаксон (Сeftriaxonе)

Медаксон

порошок для приготування розчину для ін’єкцій , 1 г,  у флаконах № 10 (або еквівалент)

Упак.

700