Головна » КЛІНІКА » ВІДДІЛ ОНКОЛОГІЧНОЇ ХІРУРГІЇ » Кабінет ендоскопіі

Кабінет ендоскопіі

Васильєв Леонід Якович
Панов Олександр Вадимович
Лікар-ендоскопіст
Вища категорія.
Стаж роботи 25 років.

 

Малишев Георгій Михайлович
Малишев Георгій Михайлович
Лікар-ендоскопіст
Вища категорія.
Стаж роботи 17 років.

 

Кабінет ендоскопії у складі різних відділень інституту функціонує з 1980 р., в теперішній час є самостійним підрозділом. В кабінеті працюють два лікаря-ендоскопіста, середній та молодший медперсонал. З моменту створення і дотепер кабінетом завідує О. В. Панов, лікар-ендоскопіст вищої категорії, який пройшов навчання та стажування в Україні, Канаді, Угорщині та Росії.

Діяльність кабінету спрямована на вирішення лікувально-діагностичних завдань з використанням ендоскопічного, сонологічного та рентгенівського контролю, що дозволяє проводити діагностику та лікування широкого спектра захворювань з мінімальним травматизмом: установку і видалення стентів та зондів; балонну дилатацію стриктур (стравохідних, шлункових, трахеобронхіальних, сечовідних, жовчних шляхів); різноманітні електрохірургічні втручання, встановлення ендостатів для брахітерапії пухлин різноманітної локалізації; корекцію ускладнень після операцій та спецлікування онкохворих як силами співробітників кабінету так і в співробітництві з іншими підрозділами інституту, бере участь в міжнародних програмах клінічних випробувань.

Кабінет оснащений сучасними відеоінформаційними комплексами експертного класу і фіброскопами, які дозволяють проводити діагностичні дослідження (езофагогастродуоденоскопію; колоноскопію, цистоскопію, ларінгосокпію, бронхоскопію, бронхоскопію з трансбронхіальною біопсією, ЄРХПГ), маніпуляції та ендоскопічні операції на органах травної, дихальної, сечовивідної систем та жовчних шляхах:, стентування жовчних шляхів

Контактний телефон: (057) 725-50-47